A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

16

VAKÁCIÓÓÓ!!!

 

Mától hivatalosan is. Mit jelent ez? Hogy ma végre nem ébresztőórára ébredtem, hanem amikor jól esett, mert a gyerekek sem mennek iskolába, de ma még egy délutáni búcsúműsor és évzáró vár ránk...


Bár nem mindig könnyű egész nyáron a gyerekekkel együtt dolgozni, programokat szervezni, és az étkezésekről is gondoskodni, de akkor is nagyon hálás vagyok a szabad DXN életstílusunkért, hogy ezt megtehetjük.

Szabadon dolgozhatunk, a világ bármely részéről, a gyerekeinkkel lehetünk, amikor csak szeretnénk, és számos közös DXN élményben van részünk.


Ilyen volt múlt hét szombaton is Specht Józsi és Vali csapattalálkozója.

Délelőtt gyémántmegbeszélés volt Katona Józseffel, az európai koordinátorral, ahol nagyon jól sikerült felszínre hoznunk, hogy mi mindenre van a legnagyobb szükségünk. Ezeket tolmácsoljuk a Gyémánt tanács felé, hogy központilag is valósítsunk meg elképzeléseket, és csapatszinten is teszünk lépéseket érte.

Józsi és Vali meghívták a gyémántjaikat egy kis szendvicses, üdítős ebédre.

Utána érkeztek a többiek is és kezdődtek az előadások. Ami nagyon sok területről adott ízelítőt, és valóban egyre jobb előadók és előadások kerülnek ki a csapatunkból. Nagyon örülünk neki!

Specht Csapattalálkozó

Íme az előadók:

 

 • Házigazda Specht Vali 
 • Új gyémánt elismerés: Roszkos Lászlóné Zsuzsa ESD - Előadásában meghallgattuk a gyémánt szinttel, a minősüléssel kapcsolatos üzeneteit.
 • Katona József - Magyarországi Country Manager és Európai Marketing Koordinátor - Szállj fel! Igyunk több kávét, vagy többen igyunk kávét?
 • Incze Csilla ESD - Táborozni voltam - Csilla idén első alkalommal csatlakozott a DXN Vezetői Tábor nemzetközi csapatához. Előadásában megismerhettük a részvétel melletti döntésének hátterét. Hallhatunk a táborban kapott tudásról, inspirációról.
 • Specht József EDD -  DXN terméklétra, első foka - A DXN zseniális eszközt ad a hálózatépítőknek, ami a terméklétránk első fokaként lecsökkenti a köztünk és jelöltjeink komfortzónája közti távolságot.
 • Tóth Lajos és Andrea ESD - Élménybeszámoló a jutalomutazásról, Dubairól  - Lajos és Andrea először minősültek rá. Életükben először ültek repülőgépen. Elmesélték, hogy mit jelentett ez nekik, és milyen élményekben volt részük.
 • Ábrahámné Bergmann Anna SD - DXN termékek a harmonikus fizikai állapot szolgálatában. Milyen az az állapot, amikor a test harmonikusan működik? Mik azok a tényezők, amikkel ezt az állapotot elősegítjük vagy pont ellenkezőleg: akadályozzuk? Hogyan nyújtanak támogatást a DXN termékei ehhez az állapothoz? Ezekre a kérdésekre találunk válaszokat közösen, interaktív formában.
 • Faragó István TD - A 42 km is az első lépéssel kezdődik -  Maraton. Valami olyan, amit előtte az ember sosem csinált, nem is tanulta, ráadásul az emberek csak nagyon szűk rétege képes megtenni. Pisti megcsinálta. Elmondta, hogy miért, hogyan és kivel.

Specht Csapattalálkozó


A szünetben pedig beszélgettünk, fotózkodtunk... Az új 40 fős DXN emeleti terembe épp hogy befértünk, olyan nagy létszámban összejött a csapat. Nagyon jó volt így együtt. Reméljük jól sikerült a videófelvétel, és meg tudja nézni majd az is, aki most nem tudott részt venni ezen az eseményen.


Örülünk, hogy ebbe a csapatba tartozunk, veled együtt!

És ha még nem vagy a csapatunk tagja ---> Nézd meg hogyan tudsz te is az lenni! >>>

jún

1

Malajzia RÁD vár!

2017.06.01 - csütörtök


DXN Malajzia - Utazás ingyen

 


De te ne várj tovább, hanem tegyél érte, hogy kijuss ingyen!

 

2018. tavaszán ünnepli a DXN 25. születésnapját, ezért egy óriási nagy ünnepséget szervez Kuala Lumpurban, ahova a világ minden részéről érkeznek DXN-esek, hogy együtt ünnepeljünk!


A következő jutalumutazásnak is része lesz ez a rendezvény, és utána tovább megyünk egy szingapúri hajóútra. Nekünk már megvan 1 főre a kvalifikáció, és néhány hónapon belül meg lesz mind a két főre.


A DXN-nek fontos, hogy minél többen legyünk ott, ezért kiírt egy olyan pályázatot, amit, meg tud csinálni az, aki igazán odakoncentrálja az energiáit és egy ilyen különleges utazásban lesz része:

DXN Malajzia - Utazás ingyen

 

 

Egy ehhez hasonló jutalomutazáson 2015. őszén már részt vettünk, és hallgassd meg micsoda különleges élményekben volt részünk.(Az utolsó 1,5 perc kötelező!)

 

A feltételeket pedig itt ismerheted meg:

DXN utazás feltételek


 

Mivel nekünk is nagyon fontos, hogy minél több csapattársunk ott legyen velünk, ezért kidolgoztunk egy nyomtatható és kitölthető útmutatót, ami lépésekre bontva segít abban, hogy mire figyelj, mit kell tenned, és hol szükséges hatékonyabban dolgozni, hogy neked is sikerüljön!

Irány Malajzia tervezőfüzet

 

Csapatunk tagjaként hozzájuthatsz ezekhez a segédletekhez!

Hamarosan megtalálod Facebook csoportunkban vagy kérd el a szponzorodtól!

 

 

DXN Malajzia - Utazás ingyen

 

Ha velünk szeretnéd végigjárni ezt az utat, akkor így tudod megtenni az első lépést >>>

 

 

Vagy beszéljük meg személyesen is >>>

 

máj

29

Miért és kivel akarod csinálni?

2017.05.29 - hétfő

Megtaláltam a gyémánt videónkat, amit kb. 5 éve készítettem.

Akkor több csapattársam is szerepelt benne, mindenki, akinek aktív szerepe volt abban, hogy az sikerüljön.

Milyen érdekes látni azt, hogy többen közülük, már nem az életünk része, és a DXN-sel sem foglalkoznak már.


De azt is jó látni, hogy vannak olyanok is köztük, akik azóta már sokkal magasabbra jutottak, és általuk is milyen sok új csapattársunk, barátunk lett, akiknek ők mutatták meg a DXN lehetőségeit.


Épp szerkesztgettem ezt az oldalamat is : http://dxnsiker.hu/gazdagmami Itt is kicsit nehéz szívvel, de lecseréltem néhány anyuka fotóját, akik már vagy nem csinálják akítvan a DXN-t, vagy úgy döntöttek máshol folytatják. Bizony ilyen is van. De mielőtt átadtam volna magam a veszteség iránt érzett szomorúságnak, rájöttem, hogy milyen sokan vannak, akik maradtak, és egyre vannak újak is, és milyen sokan milyen elkötelezetten tesznek azért, hogy fejlődjenek és a DXN segítségével elérjék azt az életet, amire igazán vágynak. Igazán hálás vagyok értük, és bízok benne, hogy ők is hálásak lesznek maguknak azért, mert kitartottak és folyamatosan tettek azért, hogy sikerüljön nekik is továbbjutni, fejlődni, sikereket elérni. A korábbi 8 fős listát kis is bővítettem inkább 12-re...


A V. Európai Vezetőképző Tábor egyik szünetében Osler Sto Tomas-szal beszélgettünk.

Osler Tomas-szal beszélgetünkAzt mesélte, hogy online is a legfontosabb, hogy kapcsolatokat építsünk, mert ez az üzlet az emberekről, az emberi kapcsolatokról szól. Én megmondtam neki, hogy igen, ez nagyon fontos, de mit lehet akkor csinálni, hogyha kialakul egy jó kapcsolat, barátság, ha együtt dolgozunk, de egyszer csak úgy döntenek, hogy nem csinálják tovább a DXN-t.

Ő csak ennyit válaszolt: Akkor nem ők voltak a megfelelő emberek.

Milyen igaza van! Hagyni kell őket és elengedni, hagy járják a saját útjukat. Bármikor visszatérhetnek... de azt is nagyon sokszor tapasztalom, hogy a termékeket ezután is szívesem fogyasztják, és a többségük havonta legalább 100 pontért vásárol. Ez is egy jó megerősítés abban, hogy valóban olyanok a DXN termékek, hogy azt üzleti lehetőség nélkül is megvásárolják, mert élvezik annak pozitív hatását.

 

Közben ma került fel az a video is, amit Kócsó László készített a táborban Mr. Oslerrel.

Osler DXN Plus

Ha DXN tag vagy - itt tudod megnézni:  (előtte regisztráció vagy bejelentkezés szükséges): https://hu.dxnplus.com/videos/34

Az egész interjú nagyon tetszett és inspiráló volt, és ez a gondolat ismét nagy hatással volt rám: "Jó érzés hasonló gondolkodású emberekkel barátkozni."

 

Itt is van a lényeg, hogy miért és kivel akarom csinálni ezt az üzletet?

 

 • Azzal, aki elkötelezi magát az álmai, a vágyai és a fejlődése mellett.
 • Aki velünk együtt szeretne dolgozni.
 • Velünk szeretne közös élményeket átélni.
 • Aki hajlandó tanulni és aktívan cselekedni.
 • Aki megtartja az ígéretét, és azokat, akiknek megmutatta az üzletet végig segíteni fogja ezen az úton.

Egy biztos, mi mindig itt leszünk, és számíthatsz ránk.

 

Közben rátaláltam egy nagyszerű Facebook posztra, amiből szeretnék egy részt ide bemásolni. A teljes bejegyzést itt találod. 

 

 

 • "Hányan hoznak kompromisszumos döntést a gyors nyereség reménye miatt, elfeledkezve a rossz érzéseikről. 
 • Hányan rejtik el belső kétségeiket, a felszínen megnyilvánuló szépség vagy gazdagság lehengerlő fényében. 
 • Hányan vonzódnak az unalmas biztonsághoz, feláldozva álmaikat és kalandvágyukat.
 • Hányan gyűrik le magukban a viszolygást és a zavart, mert a felszín csábítóan könnyű sikert ígér,
 • Hányan akarnak hinni a biztató ígéretekben, elfedve a mögötte tátongó hamisságot, belekapaszkodva a külső megerősítésbe...

Valójában mindannyian keressük a kiteljesedést és a szépséget, de azt is tudjuk, hogy nincs közvetlen út, nincs gyors siker. A belső küzdelem és a mélyre szállás az utazás része. Ez az élet játéka. Aki lemond a védekezés és biztosítás hamis illúziójáról, annak feltárulkozik egy tágasabb, és izgalmasabb játéktér. Aki kierőszakolja a gyors eredményt, attól messze eltávolodik a mélység valódi szépsége."

 

Mond, te hová tartozol?

Légy hű az álmaidhoz! Légy hű valódi önmagadhoz!

Ha velünk szeretnéd végigjárni ezt az utat, akkor így tudod megtenni az első lépést >>> 

Vagy beszéljük meg a gondolatainkat személyesen is >>>

 

máj

22

8 éve indult Magyarországról a DXN Európában, és ezt most méltó módon megünnepeltük:


2017. május 14-én a Millenárison volt az 1. Európai DXN Csúcstalálkozó.

Nagyon szép helyszínen, kiváló, inspiráló előadásokat hallgattunk, és egy különleges családi hangulat, összetartó erő volt jelen. Nagyon sok motivációt, és "feltöltést" adott nekünk és mindazoknak ez a nap, akik a részesei voltak. 

DXN Eu Summit 2017

 

Ezt követően pedig indultunk Siófokra, ahol egy 3 napos DXN Vezetőképző Tábor vette kezdetét.

Nagyon jó érzés, hogy a csapatunkból többen is ott voltunk, együtt voltunk és összetartottunk. Jókat sétálunk a Balaton partján, együtt ettünk, borozgattunk, tanultunk, táncoltunk és hajókázunk a Balatonon sok más elkötelezett DXN vezetővel együtt. Ezek is olyan különleges pillanatok, és napok, amik nagyon sok erőt és hitet adnak a további munkához.

Sokan azt mondják, hogy ez volt az eddigi legjobb. A szervezők tényleg kitettek magukért. Igazi feltöltődés volt, hogy újult erővel folytassuk az eddigi munkát.


Íme néhány videó, ami átadja a hangulatot.

Egy világ - egy szó - DXN:

 

Vidám csapatépítés és közös tánc a Balaton partján:

 

Ebben a videóban megosztunk veletek néhány helyszínen készült véleményt a csapatunkból:

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Tarts velünk Te is! Így tudod megtenni az első lépést >>>

ápr

24

2016. utolsó hónapjaiban  indítottam egy DXN Siker Pontversenyt a csapatunk számára, amiben adtam fel mindig egy-egy feladatot, sokszor oktatóanyaggal, iránymutatással a megvalósításhoz. A díjátadóról itt találsz képeket.

 

Igyekeztünk mindenkinek a szíve vágyát teljesíteni. A könyvek és egyéb tárgyi nyeremények mellett az élmezőnyben lévők között többszöröztük a fődíjakat...

Így 3-3 csapattárs kapta a kecskeméti konzultációt ebédmeghívással és a kecskeméti sétarepülést Jakabszállásról. Ebből már 2-2 nyeremény teljesült is, és ha minden igaz a másik 2 még ezen a héten teljesülni fog.

 

Dormán Gyuri: 2016. december 30. http://evoncafe.blogspot.hu/

Még tavaly teljesült az első repülős DXN Siker Pontverseny nyeremény, az első max. pontszámos Dormán Gyuri  repült Kecskemét felett. 

Dormán Gyuri DXN sétarepülés

 

 

Fazekas Szandra: 2017. március 23. https://fitokucko.blogspot.hu/

Fazekas Szandra jött el Kecskemétre egy konzultációra. Korán kelt, és már 8 után itt volt a vonattal. Egy finom Cordyceps kávé elfogyasztása után átbeszéltük az online dolgokat és ötleteket, a meglévő dolgok javítási lehetőségét, és az új irányvonalat is... Utána készítettünk néhány jó fotót a kertben, és bementünk a városba ebédelni. Rövid kecskeméti városnézés után irány a vonat, hogy Szandra időben visszaérjen a lányokért. Élményteli nap volt így együtt, örülök, hogy ilyen jól sikerült.

Konzultáció Fazekas Szandra DXN

 

Petrányi Lajos: 2017. április 2. http://fittkavezo.hu/az_en_tortenetem

Esti repülés a jövő "gyémántjával" Petrányi Lajossal, aki az általunk meghirdetett DXN Pontversenyben megnyerte a sétarepülést... Gratulálunk Lajos! Úgy halottuk csodás élmény volt. :-)

Petrányi Lajos DXN sétarepülés

 

 

 

 

Rőder Móni:   2017. április 14. http://www.sikeresanyu.hu/

A finom ebédet ezúttal férjem készítette, amíg mi nagyon sok mindent átbeszéltünk, és a végén a süti és a fotózás sem maradt el. Móni egy igazán színes egyéniség, nagyon sok kihívással nézett szemben az elmúlt időszakban, de szépen halad előre a fejlődés útján. Hajrá Móni!

Konzultáció Rőder Móni DXN

A DXN-ben töltött évek alatt nagyon sok jó élményben volt részünk, és nagyon sok értékes embert ismertünk meg, akik közül sokan jó barátaink lettek. A sok pozitív esemény mellett mégis óriási kihívás együtt haladni ezen az úton és a megfelelő segítséget és támogatást adni... Csodásak a saját sikerek, de még nagyon boldogság megélni a csapattársaink sikerét (ami egyben a miénket is jelenti...)

A főfókusz most azon van, hogy segítsük és támogassuk munkájukat, hogy még hatékonyabbak legyünk...


Csatlakozz hozzánk ezen az úton! Itt tudod megnézni hogyan tedd meg az első lépést >>>