A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Április
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

16

Vakáció előtti csapattalálkozó

2017.06.16 - péntek

VAKÁCIÓÓÓ!!!

 

Mától hivatalosan is. Mit jelent ez? Hogy ma végre nem ébresztőórára ébredtem, hanem amikor jól esett, mert a gyerekek sem mennek iskolába, de ma még egy délutáni búcsúműsor és évzáró vár ránk...


Bár nem mindig könnyű egész nyáron a gyerekekkel együtt dolgozni, programokat szervezni, és az étkezésekről is gondoskodni, de akkor is nagyon hálás vagyok a szabad DXN életstílusunkért, hogy ezt megtehetjük.

Szabadon dolgozhatunk, a világ bármely részéről, a gyerekeinkkel lehetünk, amikor csak szeretnénk, és számos közös DXN élményben van részünk.


Ilyen volt múlt hét szombaton is Specht Józsi és Vali csapattalálkozója.

Délelőtt gyémántmegbeszélés volt Katona Józseffel, az európai koordinátorral, ahol nagyon jól sikerült felszínre hoznunk, hogy mi mindenre van a legnagyobb szükségünk. Ezeket tolmácsoljuk a Gyémánt tanács felé, hogy központilag is valósítsunk meg elképzeléseket, és csapatszinten is teszünk lépéseket érte.

Józsi és Vali meghívták a gyémántjaikat egy kis szendvicses, üdítős ebédre.

Utána érkeztek a többiek is és kezdődtek az előadások. Ami nagyon sok területről adott ízelítőt, és valóban egyre jobb előadók és előadások kerülnek ki a csapatunkból. Nagyon örülünk neki!

Specht Csapattalálkozó

Íme az előadók:

 

 • Házigazda Specht Vali 
 • Új gyémánt elismerés: Roszkos Lászlóné Zsuzsa ESD - Előadásában meghallgattuk a gyémánt szinttel, a minősüléssel kapcsolatos üzeneteit.
 • Katona József - Magyarországi Country Manager és Európai Marketing Koordinátor - Szállj fel! Igyunk több kávét, vagy többen igyunk kávét?
 • Incze Csilla ESD - Táborozni voltam - Csilla idén első alkalommal csatlakozott a DXN Vezetői Tábor nemzetközi csapatához. Előadásában megismerhettük a részvétel melletti döntésének hátterét. Hallhatunk a táborban kapott tudásról, inspirációról.
 • Specht József EDD -  DXN terméklétra, első foka - A DXN zseniális eszközt ad a hálózatépítőknek, ami a terméklétránk első fokaként lecsökkenti a köztünk és jelöltjeink komfortzónája közti távolságot.
 • Tóth Lajos és Andrea ESD - Élménybeszámoló a jutalomutazásról, Dubairól  - Lajos és Andrea először minősültek rá. Életükben először ültek repülőgépen. Elmesélték, hogy mit jelentett ez nekik, és milyen élményekben volt részük.
 • Ábrahámné Bergmann Anna SD - DXN termékek a harmonikus fizikai állapot szolgálatában. Milyen az az állapot, amikor a test harmonikusan működik? Mik azok a tényezők, amikkel ezt az állapotot elősegítjük vagy pont ellenkezőleg: akadályozzuk? Hogyan nyújtanak támogatást a DXN termékei ehhez az állapothoz? Ezekre a kérdésekre találunk válaszokat közösen, interaktív formában.
 • Faragó István TD - A 42 km is az első lépéssel kezdődik -  Maraton. Valami olyan, amit előtte az ember sosem csinált, nem is tanulta, ráadásul az emberek csak nagyon szűk rétege képes megtenni. Pisti megcsinálta. Elmondta, hogy miért, hogyan és kivel.

Specht Csapattalálkozó


A szünetben pedig beszélgettünk, fotózkodtunk... Az új 40 fős DXN emeleti terembe épp hogy befértünk, olyan nagy létszámban összejött a csapat. Nagyon jó volt így együtt. Reméljük jól sikerült a videófelvétel, és meg tudja nézni majd az is, aki most nem tudott részt venni ezen az eseményen.


Örülünk, hogy ebbe a csapatba tartozunk, veled együtt!

És ha még nem vagy a csapatunk tagja ---> Nézd meg hogyan tudsz te is az lenni! >>>

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on