A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

31

Beszámoló a III. Európai DXN Vezetői táborról

2015.07.31 - péntek

Július 22-én indultunk repülővel Barcelonába a gyerekekkel együtt.

Az út során különleges élményben volt részünk, ugyanis kb. félúton jártunk, amikor a kapitány néhány utazási információt megosztott velünk, és a végén pedig külön köszöntötte "Faragó István Urat". :-)

Ezt egy kedves ismerősünknek köszönhetjük, aki szintén WizzAir pilóta, és jelezte neki, hogy ekkor fogunk Barcelonába repülni.

Néha egészen kis dolgokkal lehet nagy örömet szerezni. :-)

Wizzair Barcelona

 

Az első két napban beutaztunk Barcelona központjába (kb. fél óra vonattal Platja de Castelldefels-től, ahol a szállásunk volt), és turista busszal körbeutaztuk a várost, és néhány főbb nevezetességnél leszálltunk és jobbna körbe néztünk. Pl. Sagrada Familia, Güel Park, L'Aquarium...

 

DXN Barcelona

 

A 3. napon pedig már folyamatosan érkeztek a DXN-es vezetők Európából. Papp Andrea és Férje, Alfredo is megérkezett. Nagyon jó volt újra megölelni egymást, és egy jót beszélgetni, amíg a többiek a medencében fürödtek.

Mivel Andiék csak később foglalhatták el a szobájukat, ezért a gyerekek külön fürdőszobás szobáját átadtuk nekik egy időre. Egy jó szponzor mindenben segít. :-)

 

1. nap programja - 2015. július 24.

15 órától megnyitó

Az esemény házigazdája Rajesh Savera, Jessica a spanyol country manager, Mr. Jijith a nemzetközi marketing igazgató, és Dr. Lim, a DXN elnöke is mondott néhány köszöntő gondolatot.

15:30 - 16:30 - Papp Andrea előadása: Nyomás nélkül szenvedéllyel

Andi nagyszerű előadást tartott. Elmesélte a DXN történetüket, a sok erőfeszítést, és azt, hogy mi a sikerük titka. Nagyszerű példákat is hozott arra, hogyan érdemes másokkal kommunikálni, hogy megértsék az üzletünk valódi lényegét. Nagyon büszke vagyok rá! Fantasztikus, amit elértek, amit tettek, amit folyamatosan tesznek a csapatukért és DXN Spanyolországért. Én többször is meghatódtam az előadás alatt, hiszen én tudom azt is, hogy a sikerek mögött milyen komoly erőfeszítések voltak, de nagyon nagy öröm látni azt, ahogyan most élnek, hogy a hétköznapok is olyanok, amiről mindig álmodtak. Nagyon fontos dolgok ezek is.

16:30-17:30 Czérna Tünde és Szabolcs - A mi víziónk, ami hitet ad másoknak

Előadásukat magyarul mondták el, amit Eszter fordított angolra a színpadon, utána pedig szinkrontolmácsolással lett lefordítva adott nyelvekre.

Mindketten őszinte gondolatokat osztottak meg velünk, és ez a téma most különösen megérintett bennünket is, hiszen augusztus 1-től mindketten főállású DXN vállalkozók leszünk.

Kávészünet

Ekkor lehetett közös fotókat készíteni, kötetlenül beszélgetni, és természetesen különlegesen finom DXN kávékat inni. :-)

17:50-19:00 Az utam a DXN-nel. Mr. Harun Rashid Gold Diamond előadása

Aki elmesélte nekünk, hogy honnan indult és mit sikerült megvalósítania a DXN-nel. Érdekes volt meghallgatni, hogy egy teljesen más kultúrában, teljesen más körülmények között is, mi mindent tudott elérni a DXN-nel, és általa a csapattársai is. Ma már több, mint 120.000 fő van a csapatában.

 

DXN Vezetői Tábor Barcelona

 

A spanyol csapatunk mellett 2 csapattársunk is itt volt Olaszországból. Manuel Longo, a 4. gyémántunk és csapattársa, Angelo. Több képet is készítettem róluk, közösen is, Jane Yauval, Dr. Limmel és más vezetőkkel is. Esténként pedig feltöltöttem őket a saját csapatuknak szóló motivációs Facebook csoportba. Nagyon örültek neki, mert így kicsit ők is részesei lehettek ezeknek az élményeknek.

 

2. nap programja - 2015. július 25..

9 órától a DXN elnökének, Dr. Lim előadása - Lépjen be a jövőbe a DXN-nel

Hamarosan bevezetésre kerülnek a DXN élelmiszerek is, amik szárított biozöldségekből készülnek majd. Bulgáriában termesztik majd az alapanyagot és az ottani gyárban dolgozzák majd fel.
Finom leveseket lehet készíteni majd belőle. Ez egy nagyon nagy lehetőség lesz, hiszen a minőségi élelmiszerekre mindenkinek szüksége van, és egyre nehezebb jó alapanyagokat beszerezni.
Lesz hozzá speciális főzőedény is, sőt képzéseket is indítanak majd az egészséges táplálkozásról...

Ez egy nagyszerű újítás a DXN részéről, és valóban létszükséglet mindenki számára az egészséges ételek fogyasztása.

Mi ott meg is kóstolhattuk ezt a levest, és a szárított változatát is megtapogathattuk, szagolhattuk. Nagyon jó illata volt! :-)

DXN leves

 

11:20-12:30 Öngyilkosságot követünk el sejt szinten? - Dr. Asma Munir előadása

Egy rendkívül hiteles előadó ebben a témában, nagy szakértelemmel és élvezetes előadásmódban döbbentett rá bennünket nagyon fontos dolgokra. Valóban nagyon sok támadásnak van kitéve a szervezetünk, de a jó hír, hogy van megoldás és tehetünk ellene, tehetünk magunkért. Vajon mi lehet a megoldás? ;-)

 

13 órától pedig több európai vezető beszélt néhány percben majd Dr. Lim átadta a kitűzőket az új minősülteknek minden országból.

DXN qualifications

 

Ezután gyorsan átöltöztünk mindannyian strandolós, játszós ruhába, és busszal lementünk egy tengerparti szállodába. Ahol nagyon finomat ebédeltünk, majd nemzetközi röplabda csapatok alakultak (az első két helyen a 2 magyar csapat végzett - gratulálunk!), mások pedig a tengerben úszkáltak.

Nagyon jó volt így együtt örülni, szórakozni, élvezni a strand örömeit.

A végén többen elkezdtek énekelni és táncolni is a parton. Igazán felszabadultak voltunk! :-)

DXN Barcelona Beach

 

Majd este következett az egyik legizgalmasabb és legünnepibb rész, a gálavacsora.

A medence mellett gyönyörű körasztalok voltak megterítve. Különleges előételekből válogathattunk és fotózkodtunk. Mindenki nagyon csinosan, elegánsan felöltözött. A hajamat Böczkös-Borsay Andrea tűzte fel, aki néhány perc alatt is csodákra képes. Nagyon örültem neki, hogy ünnepi frizurám lehetett erre az alkalomra.

A rendezvény elején finom koktélokat iszogattunk, majd utána spanyol borok és pezsgő növelte a hangulatot. Flamenco táncosok és pörgős zenék biztosították a vidámságot és a hajnalig tartó táncot... :-)

DXN Gálavacsora

 

3. nap programja - 2015. július 26.

9:30-10:30 - Jane Yau - kérdések és válaszok a Ganoterápiáról

Papíron kérdéseket lehetett feltenni Jane-nek, és ő ezek közül választott ki néhányat, amit nagyon szépen elmagyarázott, képekkel is illusztrált és javaslatokat tett. A többieknek pedig e-mailben fogja elküldeni a tapasztalatait. 

Jane Yau DXN Barcelona

10:30-11:30 - Pavlos, a görög vezető előadása: Leckék, melyeket a DXN családban tanultam

Pavlosnak nagyszerű előadása volt, amit angolul tartott. Nagyon jó idézeket mondot Dr. Limtől, Jane-től, Kócsó Lászlótól... és ehhez hozzáfűzte a saját történetét, a saját gondolatait, és amilyen hatással ezek voltak rá.

Görögország most nincs egyszerű gazdasági helyzetben, de az emberek nem a DXN termékekről mondanak le elsősorban... Bár van némi visszaesés, mert a válság azért érezteti a hatását, de nem jelentős.


Majd rövid szünet után következtek az európai gyémántok előadásai, köztük az én 10 perces angol nyelvű előadásom is. Nagyon jó élményt volt átadni ezeket a gondolatokat, és nagyon örültem az utána kapott megerősítéseknek is. Sokan gratuláltak nekem. :-) 

DXN előadás

 

" target="_blank">Az olasz gyémántunk is tartott előadást, amit angol fordítással itt tudsz megnézni >>>

Igazán nagyon büszkék vagyunk rá, nagyon ügyesen, határozottan beszélt, nagyo jó gondolatok osztott meg velünk. :-)

 

A többi vezetőt is jó volt meghallgatni, bár idő szűkében már nem jutott annyi idő az egyes előadókra...

 

Összeségében fantasztikusan jó élmény volt a III. Európai DXN Vezetői Tábor, nagyon sokat adott nekünk.

DXN emléklap

 

Rövid élménybeszámolómat nézzétek meg a lenti két videóban.


Ezt üzentem a DXN Csapattársaimnak Barcelonából:

 

Ezt pedig Neked üzenem, ha vannak álmaid:

 

Én is elindulok ezen az úton >>>

Csak előbb megnézem hogyan >>>

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on