A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Április
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

28

A közvetlen szponzorom,Orsy Laci Senior Star Diamond!

2012.09.28 - péntek

Ma reggel ez fogadott bennünket az intranetben. Bár én már tegnap tudtam róla, és azonnal fel is hívtam Lacit és gratuláltam neki. :-)

Orsy Laci SSD

 

Reggel pedig ez a levél fogadott minket Orsy Lacitól:

 

 

Kedves Judit!


Örömmel jelentem neked, hogy a mai napon hivatalosan elértem a Gyémánt szintet a DXN csapatommal!


Ezt az eredményt nagyrészt köszönhetem a MAGYAR csapat tagjainak - akik most már több, mint 300-an vannak - köztük neked is! A hazai csapatból jelenleg több, mint 20 SA szintű vezető erősíti csapatunkat és ezek a számok folyamatosan és egyre gyorsabb ütemben növekednek. Csapatunk vezetői közül Weibel Éva korábban már ESD minősítést és Faragóné Keserű Judit SD minősítést ért el, így én nem lehettem SD, hanem azonnal SSD - Senior Star Diamond-ként minősültem, ezt láthatod az Intranetben a hírek menüben is.


Szeretném megköszönni minden csapattársamnak - neked is, kedves Judit, azt a bizalmat, amit a DXN termékeibe, a szponzorodba, a csapattársaidba vetettél és azt a munkát, amit a saját DXN-vállalkozásod, hálózatod építésébe fektettél.


Köszönettel tartozom annak a néhány csapattársnak, akik mindössze egyetlen egyszer vásároltak!


Köszönettel tartozom azoknak, akik beleszerettek a jótékony hatású Ganodermás termékekbe és rendszeresen fogyasztják azokat!


Köszönettel tartozom mindazoknak, akik továbbadják másoknak az információkat ezekről a jótékony hatású termékekről és ezáltal segédkeznek sok-sok ember egészségi állapotának javulásában!


Köszönettel tartozom mindazoknak, akik üzleti vállalkozásként tekintenek a DXN-hálózatukra és azért vágtak bele, hogy felépítsenek egy akkora hálózatot, amely megfelelő jövedelmet biztosít a számukra, hogy kilábalhassanak az anyagi problémájukból, illetve anyagi függetlenséget biztosíthassanak a családjuk számára!


Többszörösen szerencsés helyzetben vagyok, és vagy Te is! Elsőként azt kell megemlítenem, hogy a statisztikáim alapján a csapatunk nagy része olyan törzsvásárló, akik azért csatlakoztak a csapatba, mert megtapasztalták a ganodermás termékek jótékony hatásait és hosszútávon - olcsóbban szerettek volna hozzájutni. Tehát nem azért veszik meg a termékeket hónapról-hónapra, mert anyagi hasznot remélnek ettől, hanem azért, mert szükségük van rá. És ez a hónapról-hónapra jelentkező rendszeres forgalom hatalmas stabilitást ad ennek az üzletnek!


Másodsorban azt a fontos tényt kell kiemelnem, hogy mi itt Európában az elején vagyunk. Pontosabban fogalmazva a legelején - a legelső úttörők között vagyunk-vagytok, akik elvethetjük a magocskákat bármelyik Európai országban. És amikor azok kikelnek és hatalmas, országos hálózatokká fejlődnek, akkor olyan bőséges termést szüretelhetsz Te is, amely a családod következő generációi számára is rendszeres, stabil jövedelmet fog biztosítani!


Nem utolsó sorban pedig azért vagyunk szerencsés helyzetben, mert olyan remek felsővonalunk van, mint Nagy Gábor ESSD, aki azonnal a segítségére siet annak, aki őt megkeresi és online tudásával, képességeivel és emberségével hatalmas segítséget nyujtott számos alkalommal nekem is! A csapatunkból bárki számíthat Specht József DD és felesége, Vali segítségére is, akik szintén főállásban dolgoznak a DXN-vállalkozásukban és a csapatunk közvetlen támogatása mellett olyan háttérmunkákat is végeznek, amely a teljes hazai DXN-csapat munkáját könnyíti meg. Kócsó László DCD, koronás gyémánt - aki a legnagyobb Európai hálózat vezetője és a nemzetközi DXN-es vezetők körében is elismert hálózatépítő szakember - személye a garancia arra, hogy a DXN Europe csapat továbbra is ezen a helyes úton, irányvonalon haladjon, amelynek a legfőbb jellemzője az öszinteség, tisztesség és emberség!


Ők mindannyian - mellettük én és az aktív szponzoraid is - azért dolgoznak-dolgozunk, hogy TE minél sikeresebb legyél és azért, hogy a munkád minél könnyebb, egyszerűbb legyen, hogy ahhoz minél több és használhatóbb információt, segítséget megkaphass!


Ehhez a munkához kívánok neked erőt és kitartást és még egyszer szeretném kifejezni őszinte hálámat és köszönetemet NEKED!

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on