A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Április
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

2

Honlap információk

2010.10.02 - szombat

1.
Hazai weboldal


Állandó lakhely szerinti weboldal díjmentesen igényelhető mindenki számára bármikor.

A weboldal díjmentessége abban az esetben tartható fenn folyamatosan, amennyiben a DXN törzsvásárló, a csatlakozás hónapját követő hónaptól havonta minimum 100 PV értékben vásárol termékeket és a hálózatában a csatlakozását követő negyedik hónaptól legalább 300 PV értékben történik vásárlás, amiből saját maga legalább 100 PV értéket teljesít.

Például, ha valaki júniusban csatlakozik, akkor júliusban feltétel először a 100 PV saját vásárlás és szeptemberben először a 300 PV havi csoport forgalom, amiből minimum 100 PV a saját vásárlás elvárás. Természetesen a 300 PV saját forgalom is elfogadott.

Amennyiben valaki a fenti feltételeket nem tudja, vagy nem kívánja teljesíteni 10.000 Ft + Áfa éves díjért vásárolhat magának weboldalt. Az egy év letelte után ismét kvalifikálhat díjmentes weboldalra.

Amennyiben valakinek az anyanyelvén nincs az adott országban működő weboldal, díjmentesen jár neki az anyanyelvén is egy weboldal a fenti feltételek teljesítése esetén.

Például ha valaki Magyarországon él és szlovák anyanyelvű, neki a magyar és a szlovák weboldal is díjmentesen jár, amennyiben a teljesítményelvárást teljesíti. Amennyiben ő fizetős magyar weboldalt vásárol (hazai, magyar nyelvűt, a szlovák díjmentesen jár mellé). 

2.
Külföldi weboldal


Idegen nyelvű weboldalak (jelenleg: angol, cseh, lengyel, német, osztrák, román, szerb, szlovák).

Idegen nyelvű weboldalt bárki vásárolhat magának 10.000 Ft + Áfa éves díjért.

3.

Egyebek

Teljes díjmentesség vonatkozik teljesítményelvárás nélkül a Diamond (gyémánt) szintet elért munkatársakra, mind a hazai, mind a külföldi weboldalak esetében. Tehát egy gyémánt szintet elért üzletépítőknek bármennyi nyelven (nyelvenként egy) lehet díjmentes weboldala.
A díjmentes weboldalakat legkésőbb a megrendelést követő munkanap elindítjuk

Amennyiben valakinek valamely előző kiírásból adódóan díjmentességi jogosultsága van (pl. 500 PV belépő csomag, egy év alatt (2010. június 30-ig) 1200 + 2400 PV, előrefizetés, stb.), azokat természetesen érvényesítjük.

Az igényelt díjmentes weboldalakat új tag esetén (a csatlakozás és a csatlakozást követő hónapban) automatikusan elindítjuk legkésőbb az igénylést követő munkanapon.

Az igényelt díjmentes weboldalakat régi tag esetén csak a díjmentesség feltételének ellenőrzését követően indítjuk el, legkésőbb az igénylést követő munkanapon.

Az igényelt fizetős weboldalakat csak a díj beérkezését követően indítjuk el. A weboldalak fizetése kizárólag a budapesti központi irodában történhet személyesen vagy átutalással a DXN Hungary Kft. OTP Bank 11743033-29901450-00000000 számlájára. A közlemény rovatba kérjük a fizetett weboldal címét pontosan megadni. Számlát a beérkezést követően küldünk.

Minden weboldalhoz tartozik egy csomag adatlap, melyen megtekinthető a weboldal státusza, érvényessége. A jelenlegi státuszok nem valósak, a régi weboldalakhoz tartozó adatokat csak manuálisan tudjuk átállítani, ami a weboldalak nagy száma miatt egy hosszabb folyamat. Türelmeteket kérjük ez ügyben.

Egyetlen weboldalt sem törlünk előzetes értesítés és türelmi idő meghatározás nélkül azon törzsvásárlók esetében, akiknek a tárgyhónapot vagy a tárgyhónapot megelőző hónapban volt vásárlása.

Az angol, a német (nem az osztrák) és a szerb weboldalak az ezen országokban élők számára 2011. június 30-ig teljesítményelvárás nélkül díjmentesek.

A célunk az, hogy a jövőben is mindenki díjmentesen férjen hozzá a weboldalhoz, ezért születtek a fenti minimális teljesítmény elvárások.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on